Du ansöker till våra utbildningar genom att skapa ett konto och fylla i din ansökan via länkarna på denna sida. Gäller för samtliga utbildningar. Nyttig information om kurserna hittar du på vår hemsida under –> UTBILDNINGAR

För att din ansökan ska vara komplett så behöver vi följande dokument och bilagor. Se därför till att du har dem tillgängliga när du ansöker. Om du önskar plats på vårt internat anger du det i ansökan.

För alla våra kurser krävs:

I vårt kursutbud finns även Allmän kurs på grundläggande grundskolenivå, -vårdförberedande på grundskolenivå och -gymnasienivå i Malmö (Östra Grevie folkhögskola i Malmö). Kurserna startar den 13 januari (Vårterminen 2020). OBS! Alla kurser, även de på Malmö/ Persborg, sökes via formuläret nedan. Sökanden till Malmö/Persborg blir inkallade till antagningstest via e-post.

Söker du till en av våra Konst & Design utbildningar skall du även bifoga arbetsprover enligt anvisningar för respektive inriktning. Dessa utbildningar startar på höstterminen, och ansökan för höstterminen 2020 öppnar den 6:e februari 2020.

Önskar du fortsätta dina studier på Östra Grevie folkhögskola? Fyll då i din ansökan här(Gäller endast för sökande som redan studerar på kursen i fråga på Östra Grevie folkhögskola.) Genom att du ansöker, godkänner du att vi behandlar och lagrar dina personuppgifter. Vill du veta mera om hur vi behandlar dina personuppgifter som lagras i SchoolSoft klicka här.

Välkommen med din ansökan!
Ansökan går till folkhögskolornas ”Mina Sidor” där du som steg 1 skapar ett personligt konto. Därefter kan du ansöka, ladda upp filer och bilagor samt administrera din ansökan.  Du hittar ”Östra Grevie folkhögskola” längst ned i listan av folkhögskolor. Om du söker till flera kurser anger du i efterhand första- respektive andrahandsval på “Mina Sidor” under fliken “Mina Ansökningar”. Välj kurs och dubbelklicka i någon av fälten i kolumnen ”Val”. 
VÅRA UTBILDNINGAR

KONST & DESIGN

Musikteaterutbildning

Lärarassistent

ALLMÄN KURS ÖSTRA GREVIE

ÖVRIGA KURSER ÖSTRA GREVIE

FOLKHÖGSKOLAN I MALMÖ

[/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Är du inte registrerad på Schoolsoft? Då börjar du med att skapa ett konto.