Språkcafé

Inställt pga Covid-19

Gillar du att fika och lära dig bättre svenska? Då är vårt språkcafé något för dig! Du som kan fika och gillar att prata med nya människor – du är också varmt välkommen!

Varje måndag och torsdag kommer vi att ha språkcafé i elevbiblioteket på skolan på Kopparbergsgatan 2A i Malmö. Tillsammans med samtalsledare kommer vi bl.a. att göra olika kommunikativa övningar, spela spel och prata om vad som händer i Malmö, Sverige och världen. Mitt i passet bjuder vi också på fika i form av kaffe, te och småkakor.

Språkcafé Grevie:
Måndagar 12.30-14.00
Torsdagar 10.30-12.00
Elevbiblioteket, Kopparbergsgatan 2A Malmö

Alla är välkomna! Hoppas vi ses!

Information med anledning av coronaviruset: Östra Grevie folkhögskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller därför inga språkcaféen under coronapandemin. Läs mer om rekommendationer på knappen nedan.