Välkommen till Östra Grevie Internat!

För dig som vill bo i Östra Grevie och ta del av internatets fina gemenskap finns vårt internatboende. Vi erbjuder ett bekvämt och mycket prisvärt boende i vår skolpark. Internatet har en maxkapacitet på 70 platser.


Aktivitetseftermiddag på internatet.

Eva Nelander

Eva Nelander

Konferens- och Internatansvarig & lärare SMF

Husen är av olika storlek och rymmer från fem till tretton personer. Du har ditt eget rum men delar gemensamma utrymmen med dina grannar. Internaten har fullt utrustade kök. Vissa hus har även eget TV-rum, annars finns TV att tillgå i aktivitetshuset. Alla rum har en basinredning med säng, skrivbord, speglar och lampor. Däremot tar du själv med sängkläder, täcken, kuddar och handdukar. Ta inte med dig skrymmande möbler eller TV-apparater. WIFI finns i alla gemensamma utrymmen. För dig med stationär dator krävs dock att du själv har installerat ett trådlöst nätverkskort. Fildelning är strängt förbjudet och streaming är endast tillåtet på kvällstid för att inte belasta skolans nätverk.

Mvh. Internatansvarig, Eva Nelander
Telefon: 076-525 0746 (kl. 09-12)

Karta över Östra Grevie folkhögskola med internat

Ta gärna en virtuell rundtur på vårt trevliga internat med Google Street View.

Ett av våra trevliga hus Trasten,  med gemensamt vardagsrum och kök. Badrum delar du med dina huskamrater. Rum i prisklass: 2.600 – 2.800 kr.

Trastens mysiga vardagsrum som du delar med 4-6 personer.

Huset Sparven ligger närmast vår vackra sjö. Huset har gemensamt vardagsrum, kök och badrum. Rummen kostar 2.700 kr / månad.

I våra ABC hus bor du i rum med eget badrum. Köket delar du men dina huskamrater. Rummen kostar 3.100 kr / månad.

Utemiljön vid internat- och aktivitetshuset Lärkan. Här finns även ett utegym, vackert beläget intill vår sjö.

Aktivitetshuset med bl.a. pingis- & biljardbord, kök, TV-rum står alltid öppet för internatets hyresgäster.