Allmän kurs -grundläggande grundskolenivå

Hem / Utbildningar / Malmö Persborg / Allmän kurs -grundläggande grundskolenivå
Allmän kurs grundskolenivå – Inriktning svenska språket

Kursen vänder sig till dig som behöver träna mer på svenska språket. Kursen utformas efter de studerandes behov och livserfarenhet.

Allmän kurs  grundskolenivå

Kursen vänder sig till dig som saknar viss grundskolekompetens eller behöver förbättra dina grundkunskaper som förberedelse inför gymnasiestudier. Grundskolekursen omfattar studier i svenska, matematik, samhällskunskap, engelska och naturkunskap.

Allmän kurs  grundskolenivå – Förberedande kurs inom vård och omsorg

Förberedande kurs inom vård och omsorg är en kurs för dig som behöver komplettera dina betyg för att söka till en vård- och omsorgsutbildning, eller för dig som är intresserad av vårdyrket och vill undersöka om det är något för dig. Kursen har samma omfattning som Allmän linje grundskolenivå, men är inriktad på vård och omsorg.

Kursstart: augusti/januari

Ansökningstid: löpande