Lärarassistent- yrkesutbildning (1år)

Hem / Utbildningar / Allmänna utbildningar / Lärarassistent- yrkesutbildning (1år)

Ny yrkesutbildning på Östra Grevie Folkhögskola

Skolan behöver ytterligare resurser för att kunna fungera för såväl elever som personal. Östra Grevie folkhögskola erbjuder en två terminer lång yrkesutbildning mot ett yrke som kommer att vara efterfrågat och ha mycket goda anställningsmöjligheter. Var med och forma framtidens skola!

I rollen som lärarassistent kommer du att bidra till att skapa en trygg skolgång för eleverna, arbeta med att förbättra resultaten i skolan samt bidra till ökad närvaro och minskade avhopp.

Utbildningen kommer att ge kunskaper i hur elevernas pedagogiska och sociala utveckling fungerar samt hur skolans organisation är uppbyggd.

Du kommer att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktisk kompetens under perioder av praktik hos utbildningsanordnare.

Urval sker med intervju samt antagningsprov under vecka 23.

ANSÖKNINGEN ÖPPNAR 1 FEBRUARI 2017

KURSEN STARTAR DEN 14 AUGUSTI 2017